Puhastusseadmed köögiventilatsiooni- ja õhutusüsteemidele

Lisateabe lugemiseks kasutage hiirekursorit

Teave köögiventilatsiooni- ja õhutussüsteemide puhastusseadmetest:

Köögiventilatsiooni- ja õhutussüsteemide puhastusseadmed on seadmed, mida kasutatakse ventilatsiooni- ja õhutussüsteemide puhastamiseks rasvast, tolmust, tahmast ja muudest saasteainetest, mis kogunevad nende süsteemide torustikesse, ventilaatoritesse ja filtritesse. Köökides, eriti restoranides ja toitlustusasutustes, on ventilatsioonisüsteemid kriitilise tähtsusega, et tagada puhas õhk, vältida ülekuumenemist ning eemaldada toiduvalmistamisel tekkivad aurud, rasvad ja suits.

Tegras System  puhastusseadmed on Teinnova arendatud spetsiaalne puhastussüsteem, mis on mõeldud eelkõige köögiventilatsiooni ja -väljalaskesüsteemide hooldamiseks ja puhastamiseks. Seda kasutatakse peamiselt restoranides, toitlustusasutustes ja muudes professionaalsetes köökides, kus ventilatsioonisüsteemidesse koguneb rasv, tahm ja muud jäägid. Puhastamata köögiventilatsioon võib kujutada tõsist tuleohtu ja põhjustada õhu kvaliteedi halvenemist.

Peamised omadused ja funktsioonid:

  1. Vahupuhastustehnoloogia: Tegras System kasutab spetsiaalset vahupuhastust, mis suudab tõhusalt eemaldada rasva ja tahma ventilatsioonisüsteemi sisepindadelt. See meetod on ohutu ja efektiivne, kuna vahul on hea nakkumine rasvajääkidega, mis teeb selle eemaldamise lihtsamaks.

  2. Robotpuhastus: Süsteem sisaldab ka robotit, mis liigub iseseisvalt ventilatsioonitorustikes ja puhastab raskesti ligipääsetavaid kohti, kasutades harju ja spetsiaalseid tööriistu. Robot võimaldab põhjalikku puhastust ilma vajaduseta ventilatsioonisüsteeme lahti võtta.

  3. Filtripuhastussüsteem: Tegras System pakub ka eraldi filtripuhastusseadmeid, mis tagavad, et õhufiltrid puhastatakse põhjalikult ning eemaldatakse kogunenud rasv ja mustus.

  4. Turvalisus ja tõhusus: Süsteem on loodud vastama köögihügieeni ja tuleohutusnõuetele, vähendades tulekahjuriske ning hoides ventilatsioonisüsteemid puhtad ja töökindlad.

  5. Kiirus ja kasutusmugavus: Süsteemi saab kasutada nii kiiresti kui ka tõhusalt, vähendades köögi seisakuid ja optimeerides puhastusprotsessi.

Tegras System võimaldab regulaarset köögiventilatsioonisüsteemide puhastamist, mis aitab parandada tööohutust ja tagab seadmete tõhusa töö.

On teil veel küsimusi?

Võtke meiega ühendust ja meie spetsialist aitab teid.